Binnenverlichting

Hanglampen

Of het nou gaat om een hanglamp voor boven de eettafel of voor in een hal, vide of slaapkamer, Klaas heeft voor elke ruimte een geschikt armatuur. De meeste zijn overigens prima in hoogte verstelbaar. Helemaal anno nu zijn draadlampen, door de open structuur wordt het met een filament lichtbron één geheel. Desgewenst kan Klaas ook een lamp voor u samenstellen door gebruik te maken van een losse balk of plafondplaat.

Wandlampen

Geschikt om net die donkere hoek uit te lichten, maar ook een leeslamp kan aan de wand geplaatst worden.

Vloerlampen

Vaak kan een simpele vloerlamp doeltreffend en in het oog springend zijn. Zeker als de lamp is uitgerust met een dimmer, waarmee zelf de lichtsterkte te regelen is. Zowel voor de directe verlichting (leeslampen), als indirecte verlichting (schemerlampen) horen ze bij de basisverlichting in de woonkamer.

Tafellampen

Van kleine touch-lampen tot een royale vaaslamp, tafellampen zijn er in alle soorten en maten. Een bureaulamp, een klassiek model of liever toch een lamp met een geometrische vorm; bij Klaas staan ze allemaal.

Industriële lampen

We hebben een gevarieerde collectie met een verscheidenheid van kleur en materiaalkeuze. Zo’n lamp zorgt voor een stoer element in het interieur.

Klaas hanglampen
Klaas tafellampen

Klaas Licht en Lampen staat voor

 

Een deskundig advies

Een gevarieerde collectie

Op zicht-service

Mogelijkheid van bezorgen en/of installeren

Reparatie

Website realisatie door bco reclameburo Kampen | © Copyright - Klaas Licht en Lampen